Laat ik mij even voorstellen:


Ik ben Iene Noorlander. In 1980 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster. Mijn eerste baan was bij de Raad voor de Kinderbescherming. Daarna ben ik enige jaren werkzaam geweest bij een Algemeen Maatschappelijk Werk instelling.  Vervolgens heb ik jarenlang gewerkt als coach voor mensen met verschillende diagnoses, zoals ADHD, PDD-NOS, Schizofrenie, Autisme enz.

In 2014 heb ik een Post HBO opleiding Verlieskunde afgerond.


Uit eigen ervaring weet ik wat het is om een ernstig getraumatiseerde jeugd (gediagnosticeerd  met DIS, hiervan volledig hersteld=geïntegreerd) te overleven, wat het is om een intensieve therapie te ondergaan en uiteindelijk een “gewoon” leven te leiden.


Graag zet ik mijn opleiding en ervaring in voor mensen, waarvoor  eenvoudige dagelijkse activiteiten erg zwaar kunnen zijn. Samen wegen vinden waardoor het leven minder ingewikkeld wordt. Samen ontdekken wat de diagnose die je hebt gekregen voor je betekent.

Heeft de diagnose te maken met een traumatisch verleden, dan kan ik begeleiding bieden in leren omgaan, en /of verwerken van trauma’s. Deze begeleiding kan ook ingezet worden als ondersteuning gedurende de behandeling bij een psycholoog. Ik kan uitleggen wat er gebeurt tijdens de therapie. Ik kan als het ware de vertaler zijn naar de psycholoog en omgekeerd. Hierdoor kunnen stappen naar herstel sneller worden gezet.

Elk nieuw contact is voor mij een uitdaging om samen te werken aan een goed leven.     terug    naar Home  

                      Regie in eigen hand